S ochtends vroeg uit de veren. Knuffels van de meisjes. Daarna op weg naar Schiphol. Wat vergeten, omdraaien en uiteindelijk daardoor toch niet zo vroeg op Schiphol.

Gelukkig gaat bagage en security snel en ben ik toch nog ruimschoots op tijd bij de gate.

Na een rustige vlucht met in de staart nog wat turbulentie aangekomen in Tanzania op Kilimanjaro AirPort. Even geknepen billen toen er veel koffers uit het vliegtuig kwamen maar mijn Duffel met de spullen voor de klim niet. Gelukkig uiteindelijk alsnog de koffer dankbaar in ontvangst genomen en dan door de security naar buiten. Ik heb een (hier illegale) plastic tas in mijn Duffel zitten, maar gelukkig ben ik niet gesnapt. Na een autorit van 40 minuten over een redelijk goede weg gedropt bij het hotel. Daar stond de touroperator al op mij te wachten. Korte uitleg. Morgen komt de gids om 8:00 mijn spullen checken en dan gaan we 9:30 uur op pad. Deel van de route is door een natuurpark dus met mazzel zie ik ook nog wat wildlife.

Nog even contact gehad met het thuisfront via WiFi. De Sim hadden ze nog niet geregeld in het hotel en volgt als het goed is morgenochtend. Maar even kijken of ik verder nog bereik heb. Anders moet ik alle steps maar posten als ik weer terug ben in het hotel.

Zo nog even koffers herschikken en dan maar bijtijds gaan pitten om aan het tijdsverschil te wennen.